A koronavírus járvány hazánkat is megtalálta, egyre több a beteg, egyre nagyobb a pánik, a boltok kifosztva, maszkok méregdrágán néhol még fellelhetőek, de leginkább már méregdrágán sem. Mindenki fél, ki kevésbé, ki jobban, de a hírek, a kialakult helyzet mindenkit megvisel. 

Mindenkit, kivéve emberünket. Ő maszk nélkül rohangál, haragos, mintha a világ kizárólag az ő bosszantására fogott volna össze, hogy bezáratta a kávézókat és nehezebbé tette számára a szórakozást. 

A szabályokra, ajánlásokra fittyet hány, meg van róla győződve, hogy neki a világon semmi baja nem lehet, hiszen ő fiatal és erős… az, hogy felelőtlen viselkedésével veszélybe sodorja a vele egy háztartásban élőket, nem számít. 

Magyarázkodhatsz, küldözgetheted neki a hiteles forrásokat, ő csak legyint és elhiteti veled, hogy te vagy a hülye, amiért bedőlsz a “népbutításnak”.   

Hideg racionalitással olvassa a halottakról szóló híreket, az arca rezzenéstelen, talán érdeklődő, de kicsit sem empatikus. 

Kedvenc mondata: “Én nem félek a koronavírustól.”

Vagy : “Nem zárkózom be egy hülye vírus miatt, ez nem börtön, az élet megy tovább.”

Mindig mindenkinél jobban tud. Mindenhez jobban ért. Sejtheted, még élvezi is, hogy viselkedésével rád hozza a frászt, szinte dagonyázik a te félelmedben. 

A nárcisztikus és a koronavírus járvány. 


Olvastad már?

  • Első csóktól az első pofonigElső csóktól az első pofonig Velem ez sosem történhetne meg. Hogy létezik, hogy ez az okos, intelligens nő nem lép ki […]
  • Élet a nárcisztikussalÉlet a nárcisztikussal A kapcsolat általában csodásan indul, a férfi bókokkal halmozza el új párját, megnyerően […]
  • Adok-kapokAdok-kapok Ha már elveszítetted az érzést, nem tudsz egy kérdésben saját kedved szerint dönteni, ha […]